Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Pixbo IBF F03 (GAMMAL)

Följ

F03 (GAMMAL)

Följ oss för uppdateringar
Följ
Pixbo IBF
Innebandy
F03 (GAMMAL)
Tabell
Lag M V O F P
1 Pixbo F03 7 7 0 0 21
2 FBC Kalmarsund 1 0 0 1 0
3 Jönköping IK 1 0 0 1 0
4 FLORBALOVÁ AKADEMIE MB 1 0 0 1 0
5 Växjö IBK U 1 0 0 1 0
6 IBK Vänersborg 1 0 0 1 0
7 Malmö FBC 1 0 0 1 0
8 SF Grei 1 0 0 1 0

Match

Pixbo F03

15 - 0
Frölunda kulturhus
5 januari 2018
19:00

SF Grei

Referat

Referat: Pixbo F03 - SF Grei

Dag 2 och sista matchen i gruppspelet.
Grei från Norge var en ny bekantskap och det var ett glatt Norskt gäng tjejer vi mötte i trapporna innan match.
Jag hade fått en del armband från Pixbo som vi delade ut till dem innan och vi fick en fin vimpel från dem.

Det blir aldrig en riktigt bra innebandymatch när , som vi trodde innan, det blir "spel mot ett mål" och vi försökte verkligen tagga till så gott det gick.
Nu var vi ju hyfsat överlägsna och när spelet blir så pass ojämt blir det även svårt att "få in" bollen, när motståndarna i princip står med 5 spelare i målgården. Det tar också nästan 8,5 minut innan vi gör vårt första mål. Sedan rinner det på och i paus pratar vi om att försöka spela upp mer på backarna och på något sätt luckra upp deras försvar och få ut deras forwards i banan något. Sedan är det upp till tjejerna helt själva att motivera sig inför 2:a perioden.
Det blir rätt flamsigt på bänken och det är svårt att fokusera, men samtidigt måste de få utrymme till det också...
Efter matchen var det fortfarande ett glatt norsk gäng som inte alls hängde med huvudena och det var rätt skönt att se. Man kan lätt tycka synd om dem, men vad ska man säga.... det här gänget från Mölnlycke(mölndal-partille inräknat) är ett sjukt bra lag.
Man kan inte annat än att hylla tjejernas lagkänsla, tajming inför varandra, hur man beter sig på och utanför planen. ödmjukheten inför laget och deras stora mognad som idrottstjejer under stor utveckling. Vi som ledare är oerhört stolta att få vara med som reseledare på deras mycket speciella resa som är få förunnat.
Lätt att sväva iväg i lovord, men i morgon kommer nya utmaningar och det står vi redo för. Vi möter Kalmarsund i kvartsfinal och det är ett snabbt, tekniskt lag som också gått obesegrat under gruppspelet.
Vi tar inget för givet, men om vi säger så här.... ska Kalmarsund vinna i morgon får de vara riktigt bra... för det kommer vi vara.
Nu håller vi tummarna för småkronorna i JVM och hoppas de är lika bra som Pixbo F03 från lilla Mölnlycke.
Over and out.